Catalunya Diari

El Força Lleida inicia dimarts la pretemporada

El Força Lleida inicia dimarts la pretemporada| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

Del 2 al 6 de setembre, l'equip marxarà d'estatge a Vielha i el dissabte 7 de setembre jugarà ja el primer amistós de la temporada davant el Tarbes (lloc a determinar a la província de Lleida). El dissabte 14 es veurà les cares contra l'Andorra (lloc a determinar a la província de Lleida) i el dia dissabte contra l'Osca (lloc a determinar a la província d'Osca).

El Força Lleida jugarà les semifinals d'anada de la Lliga Catalana LEB davant el CB Prat el divendres 20 de setembre a les 21.00 hores al Barris Nord. La tornada serà el diumenge 22 de setembre a la pista del CB Prat. En el cas de classificar-se, la final es disputaria a les 21.00 hores al Barris Nord, el dia 26 de setembre.

Finalment, el diumenge 29 de setembre l'equip disputaria un amistós davant el Manresa, a les 12.00 hores al Barris Nord.

De moment ja són cinc els integrants de la primera plantilla (José Simeón, Juampi Sutina, Àlex Llorca, Sergio Llorente i Victor Arteaga) que, al costat dels jugadors vinculats, començaran a entrenar-se la propera setmana. La resta de components els anirà marcant el ritme de fitxatges que continua funcionant a tot ritme.Comentaris

envia el comentari