Catalunya Diari

El Força Lleida juga aquest divendres davant el Navarra el primer partit de Lliga al Barris Nord

El Força Lleida juga aquest divendres davant el Navarra el primer partit de Lliga al Barris Nord| Redacció - Fotografia: Força Lleida

Andreja Milutinovic

Milutinovic encara no està en possessió del Força Lleida. L'NBA és qui el té després de la participació del jugador serbi a la lliga d'estiu de Las Vegas amb els Milwakee Bucks. Caldrà, per tant, confiar que aquesta institució pugui enviar-lo com a màxim aquest divendres a les 18.00 hores.

Mentrestant, Prado veu a l'equip "competint a tope" per oferir la primera victòria de la temporada als aficionats del Barris Nord. En aquest debut a casa, ja es podran veure els canvis i esforços del club per fer més atractiu el partit. Així tornarem a veure a les cheerleaders de la Dansa Estudi, el públic podrà gaudir de la gastronomia de qualitat de Tento i, a més, el grup de percussió Sanbanyi posarà l'animació abans, durant i després del partit.

La penya Els Pirates Blaus continua

Així mateix, en aquest partit, els aficionats també podran veure la penya Els Pirates Blaus, qui ha decidir continuar al costat de l'equip després d'un estiu amb dubtes. I, a més, ho fan amb més il·lusió que mai aspirant a ampliar de forma significativa el seu nombre per poder ajudar encara més a l'equip a la pista.


Els Pirates i el Força Lleida encoratgen a fer-se de la penya a tots aquells que vulguin animar al Barris Nord amb un preus molt assequibles, ja que per 40 euros es fa el doble abonament al club i la penya. Infantils i júniors 30 euros.

Més informació a [email protected] i les xarxes socials del Força Lleida a més del [email protected].


Comentaris

envia el comentari