El Força Lleida perd a Palència el primer partit dels play-off

El Força Lleida perd a Palència el primer partit dels play-off| Redacció – Fotografia: Força Lleida

El Força Lleida ha perdut a Palència per 96 a 90 el primer partit de l‘eliminatòria de quarts de final del play-off d’ascens a la Lliga ACB. El conjunt lleidatà ha estat capaç de dominar el marcador durant gran part del partit, però aquest s’ha trencat amb un parcial de 17 a 0 a favor dels locals en els últims cinc minuts de partit.

Els lleidatans han acusat el desgast físic en l’últim quart i el Palència ho ha aprofitat per reaccionar i fer-se amb la primera victòria de la sèrie. Els resultats dels quarts han estat: 19-26; 29-23; 20-25 i 28-16.

Calegari, amb 18 punts i un 20 de valoració, ha estat un dels jugadors més destacats del partit, juntament amb Sergi Pino, que ha fet 17 punts, i Oriola i Mangano, que amb 14 punts cadascun han tingut un 21 i 16 de valoració, respectivament.