Catalunya Diari

El Força Lleida perd i s’enfrontarà al Palència als play-off

El Força Lleida perd i s’enfrontarà al Palència als play-off| Redacció - Fotografia: Força LleidaEl conjunt lleidatà ha perdut l’últim partit de la lliga regular que ha jugat al Barris Nord contra el Corunya. Els lleidatans han sortit a la pista amb iniciativa i després d’acabar el primer quart empatant a 18, han agafat un lleuger avantatge al descans, 42 a 37. Però l’equip ha jugat amb dubtes i els gallecs ho han aprofitat. Ha perdut pistonada i només ha anotat 26 punts en el 3r i 4t quarts. El millor anotador dels lleidatans ha estat Dani Rodríguez, amb 20 punts, que és qui també s’emporta la millor valoració de l’equip, amb un 16.

Els resultats del Força Lleida davant el Palència aquesta temporada s’han decantat a favor del rival: en el partit d’anada, va perdre per 67 a 61 i en la tornada, a casa, per 74 a 75.

Lesió de Feliu

Però el pitjor de la nit no ha estat la derrota sinó la lesió del capità de l'equip, Miquel Feliu, que a falta de poc més d'un minut pel final del partit ha patit una luxació de la seva espatlla dreta. El primer diagnòstic dels metges del club parla de un mínim de 15 a 20 dies de baixa, esperant que la ressonància magnètica que s'haurà de fer durant la setmana no empitjori les notícies.
Per tant, Feliu sembla descartat per aquesta primera ronda de play-off davant el Palència prevista al millor de cinc partits. El 26 i 28 d'abril a Palència, el 3 i 5 (si fos necessari) de maig a Lleida i el 7 de maig (si hi hagués 5è partit) una altra vegada a Palència.

Preus del play-off

Els preus del play-oof seran:


- Abonats: 10 euros per partit . Tots els acompanyants dels abonats (els que cada abonat cregui oportú) 5 euros per partit.
- No abonats: 15 euros per partit.
En cas de passar a semifinals caldria esperar una nova decisió de la directiva sobre els preus dels partits al Barris Nord.

Comentaris

envia el comentari