Catalunya Diari

El Força Lleida perd però es classifica pel play-off d'ascens

El Força Lleida perd però es classifica pel play-off d'ascens| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

 Al segon quart els andorrans han pogut començar a marcar diferències (45-34 al descans) i, tot i un intent de recuperació dels lleidatans al tercer període, han acabat de trencar el matx en l'últim tram de partit elevant la diferència fins als vint punts finals.
 
El màxim anotador dels lleidatans avui ha estat Greg Mangano amb 13 punts.
 

Fora del play-off si perden per 56 punts

El resum de les combinacions matemàtiques ens diu que els lleidatans només quedarien fora de la disputa dels play-off si perden per 56 o més punts divendres davant el Corunya al Barris Nord, combinat amb una victòria del Càceres (a Alacant), una victòria de l'Osca (a casa amb el Barça B) i una derrota del Clavijo (a Lugo). 


 


Aquestes són les possibilitats matemàtiques del Força Lleida en la darrera jornada:


Victòria davant el Corunya: 


- Sisens si només guanya o Càceres o Osca, o cap dels 2.


- 7ens si guanyen Càceres i Osca.


 


Derrota davant el Corunya:


- Victòries de Clavijo, Barça B i Navarra, i derrotes de Càceres i Osca. Empat de 7 equips: Força Lleida queda: 6è perdent de menys de 14 punts. 7è perdent entre 14 i 20 punts. 8è perdent de més de 20 punts.


- Victòries de Clavijo, Osca i Navarra, i derrotes de Càceres i Barça B. Empat de 5 equips i Barça B queda en play-out: Força Lleida queda en novena posició.


- Victòries de Clavijo, Barça B, Navarra i Càceres, i derrota de l'Osca. Empat de 6 equips: Força Lleida queda 7è perdent per menys de 7 i 8è perdent per més de 7 punts.


- Victòries de Clavijo, Osca, Navarra i Càceres, i derrota del Barça B. Empat de 4 equips amb Barça B al play-out: Força Lleida queda 9è (gràcies a l'average particular amb Navarra).


- Victòries de Barça B i Navarra, i derrotes de Clavijo, Càceres i Osca. Empat de 6 equips: Força Lleida 6è si perd per menys de 7 punts i 7è si perd per més de 7.


- Victòries de Clavijo i Barça B, i derrotes de Navarra, Càceres i Osca. Empat de 6 equips: Força Lleida 7è perdent de menys de 44 punt i 8è perdent per més de 44.


- Victòries d'Osca i Navarra, i derrotes de Càceres, Clavijo  i Barça B. Empat de 4 equips: Força Lleida 8è perdent per menys de 7 punts i 9è perdent per més de 7.


- Victòries d'Osca i Clavijo, i derrotes de Càceres, Navarra i Barça B. Empart de 4 equips: Força Lleida 8è.


- Victòries de Càceres, Navarra i Barça B, i derrotes de Clavijo i Osca. Empat de 5 equips: Força Lleida 7è 


- Victòries de Càceres, Clavijo i Barça B, i derrotes de Navarra i Osca. Empat de 5 equips: Força Lleida 7è perdent de menys de 14 punts. 8è perdent entre 14 i 20 punts. 9è perdent de més de 20 punts.


- Victòries de Càceres, Osca i Clavijo, i derrotes de Barça B i Navarra. Empat de 3 equips: Força Lleida 9è.


- Victòries de Càceres, Osca i Navarra, i derrotes de Barça B i Clavijo. Empat de 3 equips: Força Lleida 8è perdent per menys de 19, 8è perdent entre 19 i 55 punts i 10è perdent per més de 55 punts.


- Victòria de Barça B i derrotes de Càceres, Osca, Navarra i Clavijo. Empat de 4 equips: Força Lleida 6è.


- Victòria de l'Osca i derrotes de Càceres, Barça B, Navarra i Clavijo. Empat de 3 equips: Força Lleida 7è.


- Victòries del Càceres i el Barça B, i derrotes de l'Osca, Navarra i Clavijo. Empat 3 equips: Força Lleida 8è perdent per menys de 36 punts i 9è perdent per més de 36 punts.


- Victòries del Càceres i l'Osca, i derrotes del Barça B, Navarra i Clavijo. Empat de 2 equips: Força Lleida 8è perdent per menys de 7 punts i 9è perdent per més de 7 punts. Comentaris

envia el comentari