Catalunya Diari

El Força Lleida presenta la campanya d'abonaments

El Força Lleida presenta la campanya d'abonaments| Redacció - Fotografia: Twitter @flleidaEls preus dels carnets per veure a l'equip jugar a la lliga LEB Or la temporada 2012-2013 no varien respecte l'any passat. L'únic que canvia són els d'adults, que seran 10 euros més cars. Per tant, la zona de les penyes (a les cistelles) tindrà un cost de 30 euros; assentar-se als laterals els costarà 50 euros als universitaris, als joves (d'entre 15 i 21 anys) i als sèniors (més de 65 anys), mentre que als adults els costarà aquest mateix espai 70 euros. La tribuna tindrà un cost de 70 euros per a universitaris, joves i sènior, mentre que els adults pagaran 110 euros. El més petits (d'entre 7 i 14 anys) pagaran 40 euros per asseure's als laterals o 60 euros per fer-ho a tribuna.
A més, cada soci tindrà quatre entrades gratis; els discapacitats comptaran amb un descompte del 25%; i els jugadors de la base tindran l'entrada gratis.

La reserva dels carnets ha començat aquest matí a les 09.30 hores. Aquesta es pot fer de manera presencial a la única oficina habilitada fins al moment, ubicada a l'avinguda d'Europa, 80, de Torrefarrera. No obstant, està previst que se n'instal·li una a la ciutat de Lleida en breu. També es pot fer per telèfon, trucant al 665 65 65 65 o bé a la web oficial del club, que entrarà en funcionament aquest divendres. Així mateix, està previst que el club habiliti unes unitats mòbils que recorreran les poblacions de la província captant socis, "la idea és que el club vagi al soci i no de l'altra manera".

Al ser un club que comença de zeroles cadires dels abonats al Lleida Basquetbol no es guardaran. El soci que arribi abans podrà escollir la cadira i el lloc que vol si encara no ha estat ocupat.


Comentaris

envia el comentari