El Força Lleida s’enganxa al play off

El Força Lleida s’enganxa al play off| Redacció - Fotografia: Força LleidaEl conjunt que entrena Joaquín Padro ha anat per davant en el marcador durant tot el partit i, malgrat tenir-lo controlat, hi ha hagut moments de neguit per les aproximacions dels blaugranes. Les distàncies que en diverses ocasions han estat superiors als deu punts, han perillat a l’últim quart, quan s’han retallat a només tres punts. Però els locals han dissipat els dubtes i s’han fet amb la victòria.

Pierre Oriola ha estat el millor jugador del partit, amb 20 punts i un 26 de valoració. El resultats al final de cada quart han estat 22 a 19; 46 a 38; 70 a 60 i finalment, 83 a 76.

L’equip ha fet vibrar el pavelló que aquest divendres presentava una molt bona entrada, amb unes 3.600 persones, segons dades del club.

El Força Lleida descansarà el pròxim cap de setmana, per l’aturada en la competició per la Setmana Santa. Quan falten tres partits per cloure la lliga regular, jugarà el pròxim partit el 5 d’abril a la pista de l’Ourense, al qual va guanyar en el partit d’anada a casa per 79 a 64.Comentaris

envia el comentari