Catalunya Diari

El Força Lleida suma la quarta victòria en el partit més còmode de la temporada

El Força Lleida suma la quarta victòria en el partit més còmode de la temporada| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

 Els jugadors han fet un partit seriós, sent agressius en defensa i en atac, i sense cedir terreny davant el rival. El domini ha estat lleidatà en tot moment. Al primer quart s’ha començat a encarrilar el partit, amb un 21 a 16, que ha ampliat la diferència amb un parcial de 26 a 9 (47-25). El Clavijo ha intentat posar-se al partit al tercer quart, amb un 11 a 16, però els de Joaquín Prado s’han sobreposat i s’han acabat imposant per 78 a 60, el resultat més ampli de la temporada. El màxim anotador de l’equip lleidatà ha estat Osvaldas Matulionis amb 16 punts.
 
El Força Lleida puja a la novena posició i té les mateixes victòries que el seu rival d’aquest divendres i que el Melilla, 4, que el segueixen a la classificació de l’Adecco Leb Or. El proper partit serà a la pista del Breogán, a Lugo, el dissabte 21.
 
El partit contra el CB Clavijo ha servit per presentar els jugadors dels equips que formen la base del club i també s’ha fet una recollida d’aliments a l’entrada del pavelló per al Banc d’Aliments.


Comentaris

envia el comentari