El Força Lleida suma la quarta victòria en el partit més còmode de la temporada

El Força Lleida suma la quarta victòria en el partit més còmode de la temporada| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

 Els jugadors han fet un partit seriós, sent agressius en defensa i en atac, i sense cedir terreny davant el rival. El domini ha estat lleidatà en tot moment. Al primer quart s’ha començat a encarrilar el partit, amb un 21 a 16, que ha ampliat la diferència amb un parcial de 26 a 9 (47-25). El Clavijo ha intentat posar-se al partit al tercer quart, amb un 11 a 16, però els de Joaquín Prado s’han sobreposat i s’han acabat imposant per 78 a 60, el resultat més ampli de la temporada. El màxim anotador de l’equip lleidatà ha estat Osvaldas Matulionis amb 16 punts.
 
El Força Lleida puja a la novena posició i té les mateixes victòries que el seu rival d’aquest divendres i que el Melilla, 4, que el segueixen a la classificació de l’Adecco Leb Or. El proper partit serà a la pista del Breogán, a Lugo, el dissabte 21.
 
El partit contra el CB Clavijo ha servit per presentar els jugadors dels equips que formen la base del club i també s’ha fet una recollida d’aliments a l’entrada del pavelló per al Banc d’Aliments.Comentaris

envia el comentari