Catalunya Diari

El Força Lleida tanca la temporada amb 200.000 euros de dèficit

El Força Lleida tanca la temporada amb 200.000 euros de dèficit| Redacció - Fotografia: Força Lleida

primer any de vida del club

A l'acte hi han acudit el president de l'entitat, Félix González; el vicepresident, Pere Pauné, i Francesc Armengol. "La temporada ha estat un èxit a nivell esportiu, amb la lliga catalana, el play-off i tota la feina dels equips de la base", ha afirmat Pauné. El tema social també ha estat un èxit: "En tot moment hem tingut un ambient genial al Barris Nord, acompanyat pels convenis amb la Universitat de Lleida, Orvepard, Down Lleida, English Study i molts altres". En aquest sentit, ha explicat que "treballar per aquesta afició és un orgull i ho volem seguir fent".

No obstant, el president del Força Lleida ha deixat clar que "la temporada es tancarà amb un dèficit de 200.000 euros, que assumeix la directiva, i que no posa en risc la continuïtat del club sempre que el suport dels aficionats, patrocinadors i institucions recolzin el projecte". "El pressupost s'ha quedat amb 700.000 euros de despesa i amb només 500.000 d'ingressos, i ara caldrà fer un pressupost més ajustat". I ha afegit: "El futur dirà si aquest esforç del primer any ha valgut la pena; estem convençuts que si".

Els directius, que han volgut agrair el suport de tot l'entorn del club durant la temporada i en especial a tècnics i jugadors, es reuniran aquest divendres per planificar la propera temporada i marcar les línies força del projecte de la propera temporada. Ells compten amb Joaquin Prado, "si ell vol". El que no han decidit encara des de la junta si estarà a la banqueta o en altres funcions.


Comentaris

envia el comentari