El frisbee, un esport per descobrir

El frisbee, un esport per descobrir| Redacció - Fotografia: Ultimate Marracos Lleida

 Aquest esport recull elements del futbol, del bàsquet i del rugbi, substituint la pilota per un disc volador i l'àrbitre per l'esperit esportiu de cada jugador. Els seus orígens es remunten a l'àmbit universitari nord-americà dels anys 60 i es va introduir a Europa a principis dels anys 80. A Espanya es va començar a jugar a mitjan anys 90 i actualment hi ha més de 17 equips i 400 jugadors repartits per tot el país.
 
L'activitat es realitzarà aquest diumenge dia 7 d'octubre a la pista d'atletisme de les Basses d'Alpicat. L'horari serà de 09.00 a 15.00 hores. Les persones interessades han de portar una samarreta blanca i una altra de negra, a més de moltes ganes de divertir-se. No s'haurà de pagar res, l'entrada és gratuïta. 
 
Tots els participants començaran la jornada familiaritzant-se amb l'esport, realitzant exercicis adaptats a tots els nivells amb entrenadors experimentats. Després de l'entrenament, es farà un torneig HAT (jugadors de tots els equips barrejats), una oportunitat perfecta per aprendre i conèixer l'ambient d'aquest esport.Comentaris

envia el comentari