Catalunya Diari

El gimnàs Royal Lleida torna a omplir-se de rebaixes

El gimnàs Royal Lleida torna a omplir-se de rebaixes| Redacció - Fotografia: Royal Lleida

 

El gimnàs Royal Lleida comença aquest dimarts les tradicionals rebaixes del fitness, amb descomptes i regals pels socis, però també pels que encara no ho són. La més destacada el preu de la matrícula per a nous socis que passa de 60 a 0 euros si t'apuntes abans del 28 de febrer.

Però no sols això. Si t'agrada el pàdel Royal Lleida t'ofereix la possibilitat de comprar un abonament de quatre sessions (28 euros) i et regalen la cinquena.
 
L'àrea de Nutrició rebaixa 10 euros, de 89 a 79 euros, el 'pack' de la primera i segona visita, més tres visites de seguiment.
 
Fisioteràpia: Si compres dos sessions de fisioteràpia i les consumeixes abans del dia 28 de febrer se't regalarà una tercera sessió de 25 minuts.
 
Estètica: Ara si contractes les cames senceres, que passa de 18 a 15 euros, et regalen a més la depilació d'engonals o aixelles. Així mateix, també baixen els preus en alguns serveis, com per exemple, la manicura permanent passa de 22 a 15 euros; la manicura SPA de 15 a 8 euros; el tractament corporal nutritiu al cacau de 38 a 30 euros; i el tractament facial nutritiu al cacau de 30 a 24 euros.
 
Totes les ofertes són vàlides fins al 28 de febrer. Per a més informació podeu trucar al telèfon del centre, al 973 100 133, o bé dirigir-vos personalment al gimnàs, ubicat al carrer Baró de Maials, 117-119, de Lleida.


Comentaris

envia el comentari