Catalunya Diari

El golfista lleidatà Carles Pigem es proclama campió del Món Universitari a la República Txeca

El golfista lleidatà Carles Pigem es proclama campió del Món Universitari a la República Txeca| Redacció - Fotografia: Facebook Carlos Pigem

 Pigem s’ha proclamat campió en aquesta competició per partida doble, ja que ha guanyat tant en categoria individual com per equips. El conjunt espanyol s’ha imposat a Irlanda i la Gran Bretanya a la classificació general, amb 808 cops.
 
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha felicitat l'esportista lleidatà per aquest nou triomf.  D'aquesta manera, Carles Pigem, integrant del Raimat Golf Club, continua amb la seva destacada progressió, que li augura un futur ple d’èxit en aquest esport.
 
També s’han de destacar els triomfs en la categoria femenina individual, amb l’or de Camilla Hedbert i el bronze de Marta Sanz, i la de grups, amb la primera posició del combinat espanyol, per davant d’Estats Units i Alemanya.
 
L’equip masculí ha estat format per Carles Pigem, Juan Francisco Sarasti, Jacobo Pastor, Scott Fernández i José Bondía. Per la seva part, el femení ha estat integrat per Camilla Hedberg, Marta Sanz i Rocío Sánchez Lobato. Ambdós, han estat capitanejats per Luis Méndez, assistit pel tècnic Álvaro Salto.
 
El camp de golf de Liberec ha estat l’escenari on s’ha disputat des de dimarts el campionat, amb la participació de 149 jugadors de 21 països diferents.


Comentaris

envia el comentari