Catalunya Diari

El III Màsters Wala de Tennis ja té semifinalistes

El III Mà sters Wala de Tennis ja té semifinalistes| Redacció - Fotografia: FCT LleidaCelebrats ja tres dies de competició amb més de 120 partits, el torneig entra a la recta final després d’haver viscut un cap de setmana intens a les pistes del Sícoris Club. Les categories de benjamí, aleví i infantil han jugat la primera fase pel sistema de lligueta (round robin), i cadets, júniors, absoluts, veterans +35 i +45 i cadira de rodes ho han fet en quadres de vuit amb cap de sèries.

El torneig coronarà el ‘mestre’ i les ‘mestres’ del tennis lleidatà de 2012 en un Màsters que reuneix els millors vuit tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts al llarg de les diferents probes puntuables que es juguen en tota la província. Les categories d’absoluts i veterans s’agrupen sota el nom de Gran Premi Pilsner Urquell i la de cadira de rodes, sota el de Gran Premio Ortopèdia Rubio.
La Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana, organitzadora de la competició, repartirà més de 5.000 euros en xecs-regal de Wala amb la novetat que, aquest any, tots els participants en les categories de benjamí, aleví i infantil tindran un val assegurat de 30 euros només pel fet d’haver-se classificat.


Comentaris

envia el comentari