Catalunya Diari

El IV Màsters Provincial Wala corona els 'mestres' del tennis lleidatà de 2013

El IV Mà sters Provincial Wala corona els 'mestres' del tennis lleidatà de 2013| Redacció - Fotografia: FCT Lleida

uarta edició del Màsters Wala - 73è Campionat Provincial

En total s’han disputat 161 partits en cinc dies de competició, aquest mes de desembre, en els que els aficionats han pogut gaudir de tennis d’alt nivell i d’una competició ja consolidada que, enguany, ha quedat partida durant quinze dies per la disputa del Màster Nacional al pavelló municipal Barris Nord.

La relació de campions és la següent: Gerard Pascual (benjamí masculí), Paula Arcarons (benjamí femení), Marc Anelo (aleví masculí), Aran Teixidó (aleví femení), Álvaro Barranco (infantil masculí), Ares Llobera (infantil femení), Pablo Irigaray (cadet masculí), Ares Llobera (cadet femeni), Óscar Manciñeiras (júnior masculí), Mila Milanovic (júnior femení), Albert Larrégola (absolut masculí), Teresa Pladevall (absolut femení), Pepito Talavera (veterans +35), Nacho Fontova (veterans +45), Jordi Torné (cadira de rodes).

Els campions de la categoria absoluta - Gran Premi Pilsner Urquell han estat Albert Larrégola (CT Lleida) i Teresa Pladevall (CN Lleida) que han derrotat Óscar Manciñeiras (CT Lleida) i Mila Milanovic (CT Urgell), respectivament. Per la seva banda, Pepito Talavera (CN Lleida) s’ha endut el triomf en la categoria de Veterans +35, i Nacho Fontova (CT Lleida) ho ha fet a la Veterans +45).

El Gran Premi Ortopèdia Rubio de tennis en cadira de rodes ha estat per a Jordi Torné (FCT Lleida) que s’ha desfet en la final de Xavier Murillo (CT Urgell).

Ares Llobera (CT Urgell) ha aconseguit el títol a les categories infantil i cadet superant Maria Teixidó (CT Lleida) a les dues finals.

Els partits corresponents a les categories de benjamí masculí i femení es van jugar el dia 17 com a Gran Premi Mapfre i els vencedors, Gerard Pascual (CT Lleida) i Paula Arcarons (Sícoris) van rebre el seu trofeu a la pista del Barris Nord diumenge passat.

S’ha de remarcar que el CT Lleida és el club que suma més campionats amb 7 títols. Pel que fa als premis, la Representació Territorial a Lleida de la FCT repartirà més de 5.000 euros amb la novetat que, aquest any, tots els participants en les categories de benjamí, aleví i infantil han tingut un val assegurat només pel fet de classificar-se i jugar-lo. Els premis es repartiran a la propera edició de la Diada del Tennis Lleidatà que es farà al mes de maig.


Comentaris

envia el comentari