Catalunya Diari

El juvenil del Lleida Esportiu Marc Resa continua ingressat a l'UCI

El juvenil del Lleida Esportiu Marc Resa continua ingressat a l'UCI| Text i fotografia: Lleida Esportiu

El jugador juvenil del Lleida Esportiu Marc Resa es troba estable dintre la gravetat, i continua ingressat a l’UCI, després de ser operat dissabte en rebre un fort impacte al cap. La xarxa s'ha omplert de missatges de suport a l'esportista.

En els darrers dies, Resa ha rebut centenars de missatges. Companys d’equip, entrenadors i jugadors de tots els conjunts de l’entitat blava, socis i aficionats i clubs de futbol d’arreu s’han bolcat per transmetre tota la força possible al migcampista. Per aquest motiu, la família vol transmetre el seu agraïment pels ànims rebuts, especialment a través de les xarxes socials, però també mitjançant altres canals i de forma personal, missatges, tots ells, que està canalitzant i agrupant el Lleida Esportiu, per poder entregar-li en un recull al jove futbolista a mesura que vagi millorant.

Així mateix, davant l’allau de missatges i sol·licituds, el Lleida Esportiu posa a disposició del públic l’adreça electrònica [email protected], per tal que tothom pugui seguir enviant els seus escrits d’ànim, així com també qualsevol iniciativa per donar suport a Resa en la seva recuperació.Comentaris

envia el comentari