El Lleida Basquetbol té l’última oportunitat de classificar-se per a semifinals del play-off a Melilla| Redacció – Fotografia: L. Biela

El Lleida Basquetbol té l’última oportunitat de classificar-se per a semifinals del play-off dimarts que ve a Melilla (a les 21.00 hores). Els de Ricard Casas han perdut al Barris Nord el quart partit de l’eliminatòria, per 57 a 66, deixant escapar una bona ocasió de sentenciar la sèrie davant el Melilla, davant la seva afició. D’aquesta manera, l’eliminatòria queda igualada a 2 i es decidirà a la pista rival.

Als lleidatans els ha costat molt posar-se al partit d’avui i no s’han trobat còmodes davant un Melilla que ha sabut aprofitar els errades dels locals. Encara que els blaus han començat anant a remolc (primer quart 15 a 19), en el segon s’han sobreposat arribant al descans 2 punts per davant al marcador. El resultat s’ha mantingut igualat (tercer quart 12 a 15) fins a l’últim i decisiu període, en què el conjunt visitant ha tret forces per superar els locals.

Els màxims anotadors del conjunt blau han estat Charles Ramsdell, amb 15 punts, i Jason Detrick, amb 11.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat ànims al president executiu, Edu Torres, i a l’equip i el seu entrenador perquè dimarts puguin tornar de Melilla amb la victòria i, per tant, amb la classificació per a les semifinals. El partit d’aquest diumenge ha estat seguit a la llotja del pavelló pels tinents d’alcalde Josep Presseguer i Montse Mínguez i els regidors Jesús Castillo i Dolors Arderiu.