El Lleida Bike&Run Festival es celebrarà diumenge al Circuit d'Alcarràs

El Lleida Bike&Run Festival es celebrarà diumenge al Circuit d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 En concret, el festival consistirà en una cursa de 10 quilòmetres a peu, una prova d’una hora i mitja de BTT i una altra de dues hores de bicicleta de carretera. Els participants es podran apuntar a una, dues o les tres proves.
 
La Lleida Bike&Run Festival disposarà de tres circuits, un per cadascuna de les disciplines (bici de BTT, bici de carretera i running). En el circuit de velocitat es durà a terme una cursa de 10 quilòmetres de running i una de dues hores de bicicleta de carretera. En el circuit marcat de BTT es farà una cursa d’una hora i mitja de bicicleta de muntanya. Els participants també podran fer la prova combinada que serà la suma de temps de les tres proves.
 
Els assistents a aquest festival podran gaudir de la presència de la màxima figura del bike trial del món, Abel Mustieles, guanyador de la Copa del Món de Trial UCI els anys 2012 i 2013 i campió del Món de Trial UCI 2013. Mustieles s'ha convertit en la primera espasa a nivell internacional als seus 22 anys d'edat. Està previst que a les 11.00 i a les 14.00 hores, el paddock es converteixi en una zona trialera on Abel Mustieles desplegarà tot el seu potencial sobre la bicicleta. Una oportunitat única de veure al millor biker del món en acció.
 

I Duatló Infantil Eva Ledesma


Paral·lelament, també se celebrarà el I Duatló Infantil Eva Ledesma que s’ha creat per promocionar aquest esport entre els nens. La triatleta ha indicat que més que una prova competitiva el que es pretén és mostrar als nens tot allò que es fa en una competició d’aquestes característiques. El preu d’inscripció és de tres euros, dels quals un euro anirà destinat a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC), formada per pares, mares, amics i familiars de nens afectats per aquesta malaltia, que tenen com objectiu el buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil.


 


Aquesta duatló es farà el mateix 24 de novembre a partir de les 10.30 hores i els participants hauran de portar una bici i un casc protector per a poder participar en la prova no competitiva que es farà al Circuit de Enduro del Circuit d’Alcarràs. Els organitzadors preveuen una assistència de mig centenar de nens i nenes d’entre 6 i 14 anys a la duatló. 
Comentaris

envia el comentari