Catalunya Diari

El Lleida Esportiu arriba a un acord amb les penyes És un Sentiment i Rudes Lleida

El Lleida Esportiu arriba a un acord amb les penyes És un Sentiment i Rudes Lleida| Lleida Esportiu - Fotografia: Santi Iglesias

El Lleida Esportiu i les penyes És un Sentiment, Rudes Lleida i l'Associació Amics del Lleida han iniciat un procés de diàleg per reconduir i millorar les seves relacions. Totes les parts han establert una sèrie de punt per al bon funcionament del futbol lleidatà.

Entre les pautes marcades destaca:
1- Aixecament de la prohibició d’accés al Camp d’Esports a tots els aficionats que estan afectats per aquesta a partir de la publicació d’aquest comunicat sense perjudici que s’obrin, en el seu cas, els corresponents processos disciplinaris establerts a la normativa vigent.

2- Continuar el procés de mediació per arribar a un acord que permeti l’estabilitat social del club.

3- El Club no ha tingut la intenció de malmetre la imatge dels col·lectius ni de les persones esmentades en la roda de premsa del dia 18 d’octubre de 2016. Tampoc ha tingut la intenció de vincular-les amb els fets incívics nombrats en la mateixa.

4- El club, el col·lectiu de penyes i l’Associació Amics del Lleida reiteren la seva condemna als actes violents a persones i/o bens del club, i es comprometen a continuar fomentant i difonent el sentiment i estima pel Lleida, així com la defensa dels interessos col·lectius.


Comentaris

envia el comentari