Catalunya Diari

El Lleida Esportiu busca la remuntada contra el Betis

El Lleida Esportiu busca la remuntada contra el Betis| Redacció - Fotografia: Lleida Esportiu

1 a 2 de l'anada al Camp d'Esports

"Anem amb la motxilla carregada d’il·lusió. Intentarem que aquest plus ens faci competir de tu a tu, tot i que serà complicat", ha admès el tècnic del Lleida Esportiu, Toni Seligrat, en la roda de premsa prèvia al partit, que es jugarà a les 19.30 hores. Tot i que el rival és de superior categoria el valencià ha assegurat que "el que tenim superior al Betis és la il·lusió, tot i que serà un partit molt competit on pot passar qualsevol cosa".

Pel que fa al matx contra els andalusos, Seligrat ha explicat que "crec que sabrem gestionar bé el partit. He preparat l’equip per guanyar al Betis però quan comença a rodar la pilota no saps que passarà”. Amb tot, ha advertit que “anem a Sevilla a guanyar”. El tècnic valencià ha explicat que aquest partit “és un escenari ideal per als jugadors per reivindicar un lloc a l’equip. Agafem el matx amb la màxima serietat”. Seligrat ha assegurat també que “l’eliminatòria és per gaudir-la i sobretot pels que no hem viscut mai això”.

Respecte als aficionats del Lleida Esportiu que estaran al costat de l’equip aquest dimecres, Seligrat ha comentat que “nosaltres anem igual que ells, carregats d’il·lusió. Que estiguin tranquils, nosaltres anem amb la il·lusió de guanyar. Els hi ho posarem difícil i més si venen aficionats nostres”.


Comentaris

envia el comentari