El Lleida Esportiu col·labora amb el projecte municipal Educasport

El Lleida Esportiu col·labora amb el projecte municipal Educasport| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 A l’acte hi ha assistit el director esportiu del conjunt blau, Jordi Esteve; el responsable de Futlleida, Ramon Folguera; el regidors de Benestar Social i Ocupació, el senyor Josep Presseguer; i el representant de l’Agrupació Barça Jugadors, Xavier Sánchez Jara. Tots ells s’han mostrat molt satisfets per poder participar en aquest projecte.
 
Presseguer ha assegurat que "estem molt contents amb els resultats d’aquest projecte perquè toca a joves amb una problemàtica afegida. A més, aquest any s’ha passem a tenir 14 equips formats per 170 jugadors".
 
El director tècnic del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, ha admès que "des del club volem recolzar aquestes iniciatives socials. Els joves són el futur de la nostra societat i per aquest motiu hem de donar suport a tots aquells nois i noies que tenen problemes". Esteve ha explicat que "hem donat material esportiu als infants i als entrenadors perquè puguin gaudir de la pràctica de l’esport". El director tècnic ha afegit que la col·laboració en aquest acte "és un punt i seguit. Les iniciatives com aquesta han de continuar".
 
Ramon Folguera, per la seua banda, ha explicat que "aquest projecte enriquidor va guanyant amb el temps ja que cada cop som més gent en aquest projecte que pretén educar mitjançant els valors de l’esport. Volem ajudar-los a millorar com a persones i com a jugadors".
 
Aquest és el segon any de vida d’aquest projecte que enguany "ha incorporat tres nous barris i per aquest motiu passem de 5 a 8 barris. Pel que fa al nombre d’infants cal destacar que dels 90 que van participar a Educasport l’any passat, enguany en són 170". El projecte Educasport ha començat aquesta setmana amb els primers entrenaments que s’allargaran fins al proper mes de juny. Un cop al mes els participants en aquest projecte faran un partit.Comentaris
Desti
I am contemplating creiatng a neighborhood news web site which will, usually, be described as a collection of community news flash testimonies published by classifieds and various methods. Can it be lawful to get this done? I would, of course, present almost all credit rating to your creators of these studies. Now i'm simply asking yourself exactly what the legitimacy of your is? Just assist!.

envia el comentari