Catalunya Diari

El Lleida Esportiu demana ara més que mai el suport de tota l'afició blava

El Lleida Esportiu demana ara més que mai el suport de tota l'afició blava| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

El Lleida Esportiu ha llençat aquest dimarts un missatge clar: el club necessita més que mai el suport de l'afició per afrontar els últims partits de lliga que resten per acabar la temporada i aconseguir, en la mesura del possible, pujar a Segona Divisió.


És per això que ha obert un període de 24 hores per intentar tornar a omplir de seguidors l'autocar per anar a animar l'equip a Olot. A més, i com a mostra d'agraïment als socis que volien anar a Vila-real, autobús que finalment es va veure anul·lat per falta de gent, el club tornarà als diners de l'autobús i els obsequiarà amb el desplaçament a Olot de franc. Això sí, aquestes persones han de dirigir-se a les dependències de l'entitat aquest dimecres de 16.00 a 20.00 hores.Els aficionats interessats en anar a animar el primer equip tenen solament 24 hores per apuntar-se. Ho podran fer aquest mateix dimecres, en horari de tarda, de 16.00 a 20.00 hores, a les oficines del club. Els abonats hauran de presentar el carnet de temporada i el DNI originals per apuntar-se. En cas de no omplir el mínim de places, es tornaria a anular.L'equip blau jugarà el partit contra l'Olot el diumenge dia 3 de maig, a l'Estadi Municipal d'Olor, a les 17.00 hores. La sortida es durà a terme a les 10.00 hores des de l'esplanada del Camp d'Esports. El preu del viatge per als socis serà de 15 euros, mentre que per als no socis serà de 20 euros.Comentaris

envia el comentari