Catalunya Diari

El Lleida Esportiu dissenya la plantilla del primer equip

El Lleida Esportiu dissenya la plantilla del primer equip| Text i fotografies: Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha avançat aquest dimecres que el club ha presentat propostes de renovació a Torres, Barreda, Miramón i Nieto, i que està valorant la continuïtat de Jorge Mediavilla, Molo, Fragoso, Chupe, Mia Guasch i Aitor Aldalur, aquests dos darrers, cedits la darrera campanya.

Així ho ha explicat el director esportiu de l'entitat blava, Jordi Esteve, qui ha ofert una roda de premsa acompanyat per l'entrenador del primer equip, Imanol Idiakez, renovat recentment pel club per dos temporades. Esteve també ha detallat els futbolistes amb contracte en vigor, que són Cobo, Ekhi, Baquero, Bosch, Fuster, Albístegui, Rami, Chamorro i Diego Sánchez. I ha anunciat les baixes de Fornies, Eugeni i Osado, agraint-los el seu compromís, i desitjant-los molta sort en el seu futur tant professional com personal.

Paral·lelament, el director esportiu de l’entitat blava ha reconegut que cal ser el “suficientment autocrítics” per “millorar i aconseguir els objectius” la propera temporada, tot i que ha recordat que el conjunt va arribar a l’última jornada amb opcions de classificar-se per al play-off, fet que demostra que també s’han fet “coses bé”, ha afirmat. Alhora, ha indicat que “els conjunts es construeixen a l’agost”, motiu pel qual la plantilla “es cuinarà a foc lent”, per “tenir el millor equip possible”. Per això, ha demanat “optimisme” a la massa social i a l’afició, amb l’ànim que donin suport al projecte, que ha qualificat de “definit, clar i sòlid”.

Al seu torn, Imanol Idiakez, tècnic del conjunt blau, ha explicat que la temporada ja conclosa ha de servir “per aprendre i no repetir els errors comesos”, un cop analitzada la trajectòria del bloc. En aquest sentit, ha argumentat que l’equip s’ha mostrat “fort” a casa, però que a fora ha competit pitjor, “sobretot al tram final de lliga”, ha exposat. No obstant això, ha subratllat la importància de “l’estabilitat” tant del projecte com de la institució, per “donar continuïtat a les coses bones que s’han fet”, i ha remarcat la “il·lusió” amb què afrontarà la propera lliga. “He sentit la confiança del club des que vaig arribar, i tinc moltes ganes de retornar-la, per portar el Lleida on volem”, ha destacat l’entrenador després de la seva renovació, afegint que “com més compromesos i units ens mantinguem, més forts serem i més a prop d’assolir els objectius estarem”.


Comentaris

envia el comentari