Catalunya Diari

El Lleida Esportiu dóna dos entrades pel partit contra el Teruel a tots els socis abonats

El Lleida Esportiu dóna dos entrades pel partit contra el Teruel a tots els socis abonats| Text i fotografies: Lleida EsportiuDes d’aquest dimecres i fins divendres d’aquesta setmana es podran passar a buscar de les 16.00 a les 21.00 hores, el mateix horari que la propera setmana del dilluns 15 d’abril al divendres 19 d’abril. El dissabte dia 20 d’abril les oficines del Lleida Esportiu romandran obertes de 10.00 a 13.30 hores per retirar les entrades. El club també informa que no es podran adquirir aquestes entrades el mateix dia de partit a taquilles.

Per adquirir les entrades pel partit davant el Teruel tots els socis abonats del Lleida Esportiu les han de passar a buscar personalment. Les entrades que es donaran a cada soci correspondrà a la mateixa zona de l’abonament. A l’hora de recollir les entrades cal portar el DNI i el carnet de soci originals.

Amb aquesta iniciativa els responsables del club volen que pel partit davant el Teruel l’estadi presenti una bona entrada per animar a l’equip i ajudar-lo a tornar a sumar tres punts més per continuar en zona de play off.


Comentaris

envia el comentari