Catalunya Diari

El Lleida Esportiu empata a 0 al camp del Llosetense

El Lleida Esportiu empata a 0 al camp del Llosetense| Lleida Esportiu - Fotografia: Mari Glori Pons

 

El Lleida Esportiu ha tret un empat aquest diumenge migdia del camp del CD Llosetense (0-0), en un encontre de lluita, duresa i intensitat on l’equip de la Terra Ferma ha gaudit de més i millors ocasions que el rival per haver-se emportat la victòria. 

Els homes dirigits per Imanol Idiakez, que segueixen provisionalment en llocs de play-off, s’han mostrat forts al darrere en un duel amb molt de joc aeri i davant un adversari consistent, i han disposat d’arribades clares per marcar.
 
El conjunt del Segrià s’ha aclimatat des del principi a sobre d’un terreny de joc de dimensions reduïdes, en un inici de múscul en les disputes i els xocs, i de físic en la contenció. Així mateix, ha estat atent per descarregar la pilota i intentar trenar combinacions ràpides, com l’ha que ha conduït a Colinas a enviar un xut que ha salvat a la petita Mingo. Marc Martínez, a continuació, també ho ha provat amb un potent tret que ha sortit alt per poc, mentre que a l’altre cantó Crespo només ha intervingut en una internada d’Héctor.
 
A la represa, els lleidatans han donat continuïtat al bon treball col·lectiu i, a la vegada, un pas endavant que els ha portat fins l’àrea contrincant. D’aquesta manera, Urko Arroyo ha enviat una definició un pèl massa creuada, i tot seguit, Colinas ha tingut a les seves botes l’acció més perillosa de la confrontació, amb una canonada llunyana que s’ha estavellat al travesser, mentre que defensivament els de Ponent s’han exhibit sòlids enfront els mallorquins, en una nova jornada on han mantingut la porteria a zero.


Comentaris

envia el comentari