Catalunya Diari

El Lleida Esportiu i la UE Balàfia guanyen el II Futsal Pro Solidari Asisa

El Lleida Esportiu i la UE Balà fia guanyen el II Futsal Pro Solidari Asisa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

s’ha jugat des de dijous al pavelló municipal de Pardinyes

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del regidor d’Esports, Txema Alonso, i dels representants d’Arrels, ha participat en el lliurament de premis als equips campions i subcampions. L’alcalde ha felicitat els equips que han competit en el torneig amistós pel joc que s’ha pogut veure i sobretot per la finalitat amb què ho han fet: recaptar fons per a la Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida. Segons l’alcalde, l’esport i la solidaritat mai s’han de perdre. Ros ha agraït el treball que fa Arrels amb les persones que més ho necessiten i als organitzadors, per promoure el Futsal Pro Solidari per causes socials.

El torneig ha seguit el sistema de lligueta i fins aquest dissabte s’han jugat partits per conèixer els guanyadors. Aquest dissabte s’ha fet la Rifa Solidària, també a benefici d'Arrels Sant Ignasi, i els assistents als partits han pogut col·laborar amb una Fila 0. El bar del pavelló s’ha sumat a la iniciativa i destinarà part del que recapti a l’entitat lleidatana.

Onze equips han jugat en aquest campionat, que preveu tenir continuïtat, tant en aquesta època de l’any com a l’estiu, amb finalitats solidàries. La primera edició va tenir lloc a l’estiu de l’any passat a Juneda, amb equips sèniors, i els diners recaptats es van destinar a Ángel Olarán Centre d’Iniciatives Solidàries.


Comentaris

envia el comentari