Catalunya Diari

El Lleida Esportiu incorpora tres jugadors de 'Barnaball'

El Lleida Esportiu incorpora tres jugadors de 'Barnaball'| Text i fotografies: Lleida Esportiu

  Jean Marc Agnero és un jugador de gran talent i amb una àmplia projecció. Agnero pot ocupar les posicions de central i mig centre defensiu. El jugador s’incorpora al Juvenil A del Lleida Esportiu on aportarà una gran millora pel que fa a la qualitat del conjunt de Javi Rey i, amb el pas del temps, podria passar a ocupar una plaça al primer equip dirigit per Toni Seligrat.
 
Samuel Marquina, que té 16 anys, és un jugador de gran projecció en el seu país natal. Marquina ha jugat amb la Selecció Sub-17 del seu país, Veneçuela. Es tracta d’un esportista amb una gran tècnica individual que jugarà al Juvenil B.
 
El club blau també incorpora a Moisés Marquina de 17 anys i germà de Samuel. El jove jugador s’incorpora al Filial del Lleida Esportiu. Es tracta d’un mig centre organitzador amb una bona visió de joc i capacitat competitiva.
 
Amb aquestes incorporacions el Lleida Esportiu demostra el compromís adquirit amb 'Barnaball by Lleida Esportiu', esdeveniment pioner a la capital del Segrià. El club no descarta concretar més incorporacions en futures edicions.


Comentaris

envia el comentari