El Lleida Esportiu, l’equip amb més porteries a zero del futbol professional

El Lleida Esportiu, l’equip amb més porteries a zero del futbol professional| Lleida Esportiu - Fotografia: Xavi Guix (Reus Deportiu)

El Lleida Esportiu és l’equip de totes les categories professionals del futbol estatal que ha deixat més cops la seva porteria a zero a la lliga, després d’acabar imbatut en vint dels trenta partits jugats fins ara, on ha sumat quaranta-dos punts dels cinquanta que té a la taula.

Precisament diumenge, aquest fet va ser clau perquè l’equip blau pogués signar la segona victòria consecutiva al camp del CF Badalona (0-2), en un encontre on Iván Crespo va aturar el llançament d’un penal, evitant així l’empat momentani a u dels escapulats.

Al mateix temps, les bones xifres a nivell defensiu dels de la Terra Ferma, en cinquè lloc a la classificació, a tocar de les places de play-off, han permès al conjunt consolidar-se com el menys golejat del grup, amb 17 dianes encaixades. Uns números que refermen el porter del bloc lleidatà al capdavant del trofeu ‘Zamora’ del grup tercer de Segona Divisió B, a manca de vuit jornades per a la finalització del campionat, amb una mitjana de 0,57 gols rebuts per cada xoc disputat.

Entre els millors al rànquing ‘Joc net’
Al seu torn, als mèrits de l’equip del Segrià en la parcel·la defensiva, en la qual es mostra sòlid i segur, cal afegir-li que es tracta d’un dels conjunts de la categoria que juga d’una forma més noble, tal com indica el nombre d’amonestacions rebudes.

Concretament, els del Segrià ocupen en l’actualitat la segona posició del rànquing ‘Joc net’, sent el bloc que ha vist menys targetes grogues de la competició.Comentaris

envia el comentari