Catalunya Diari

El Lleida Esportiu manté els preus dels abonaments de temporada

El Lleida Esportiu manté els preus dels abonaments de temporada| Text i fotografies: Lleida EsportiuEls responsables de l’entitat lleidatana han destacat que "els preus seran els mateixos una temporada més". Esteve ha admès que “ha estat un any important a nivell social i esportiu. Ara hem de consolidar i seguir aquest projecte sostenible”. A més, ha recalcat que “portem 3 anys creixent” i, per aquest motiu ha afirmat que “cada soci que fem és una victòria”. El màxim mandatari del Lleida Esportiu ha afegit que “torna aquella persona que fa 10 anys va deixar de venir i ara el veiem amb els fills. Això és un èxit de l’àrea social”.

Pel que fa als preus dels abonaments de la present temporada seran els mateixos des de la primera temporada:
- 375 euros els carnets VIP.
- 295 euros llotges de tribuna.
- 235 euros llotges de tribuna pels jubilats (han de portar document acreditatiu).
- 225 euros tribuna.
- 160 euros tribuna jubilats.
- 150 euros lateral i gols.
- 105 euros laterals i gols jubilats.
- 55 euros estudiants d’FP i joves d’11 a 18 anys (a l’hora d’adquirir l’abonament han de presentar la matricula dels estudis i el resguard del pagament).
- 30 euros Infantil (de 0-10 anys i és gratuït fins al 30 d’octubre. Cal portar el llibre de família i el DNI del pare, mare o tutor).

En el moment d’accedir a l’estadi l’infant ho ha de fer acompanyat d’un adult. Respecte aquest abonament Freixes ha remarcat que “és molt important i per això animem als infants a treure`s aquest carnet. Volem que vinguin nens i nenes al camp perquè són el nostre futur”. El responsable de l’àrea social ha comentat que la passada temporada es van fer un total de 2.625 socis-abonats.

La campanya d’abonaments començarà el dimecres 2 de juliol en horari de tarda, de 16.00 a 21.00 hores.Comentaris

envia el comentari