El Lleida Esportiu mantindrà els preus dels abonaments de temporada

El Lleida Esportiu mantindrà els preus dels abonaments de temporada| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Els responsables de l’entitat lleidatana han destacat que "són els mateixos preus que l’any passat. Només puja 25 euros els carnet VIP", ha explicat Freixes. El aquest sentit, Esteve ha afegit que el preu ha ascendit perquè "va relacionat amb les prestacions que ofereix el club i l’any vinent aquestes seran majors". Per tant, els preus dels abonaments per aquesta temporada són de 375 euros els carnets VIP, 295 les llotges de tribuna i 235 pels jubilats, 225 euros la localitat de tribuna i 160 pels jubilats i 150 euros a lateral i gols i 105 els jubilats. Pels que fa als universitaris, estudiants d’FP i els joves d’11 a 18 anys poden aconseguir el carnet per 55 euros. A l’hora d’adquirir l’abonament han de presentar la matricula dels estudis o el resguard del pagament.
 
Aquest any el club torna a oferir el carnet infantil de manera gratuïta a tots els nens i nenes de 0 a 10 anys fins al proper 30 d’octubre. A partir d’aquesta data l’abonament tindrà un cost. Per adquirir aquest carnet cal portar el llibre de família i el DNI del pare, mare o tutor. En el moment d’accedir a l’estadi l’infant ho ha de fer acompanyat d’un adult. D’altra banda, Freixes també ha comentat la importància que tenen les penyes del club: "Agraïm el suport de les penyes perquè sempre ens han acompanyat". Per aquest motiu ha explicat el responsable de l’àrea social que el seu abonament costa 80 euros.
 
La campanya d’abonaments començarà el dimarts 2 de juliol en horari de tarda, de 16.00 a 21.00 hores. Serà a partir del mes d’agost quan l’horari d’atenció al soci serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores. Freixes ha explicat que per actualitzar el cens del Lleida Esportiu "a partir del dia 2 tothom que vingui li donarem un full per omplir. A partir del dia 23 de juliol podrà venir a buscar el seu abonament que ja estarà fet. Així les esperes volem que siguin el mínim possibles”".
 
Esteve ha admès que "esperem que la resposta dels abonats sigui millor que l’any passat. Mantenir això és un repte". Esteve ha volgut recordar que "hem de potenciar els joves d’11 a 18 anys i els infantils ja que són el futur del club". El president del Lleida Esportiu s’ha mostrat satisfet amb la resposta de la gent aquesta temporada ja que "s’ha aconseguit que parlar del Lleida sigui un orgull". El màxim mandatari també ha explicat que "un altre punt important són les penyes, una altra branca de gent jove".
 
Pel que fa al lema de la campanya, 'Lleida no es rendeix', Òscar Sarramia, responsable de l’àrea social del Lleida Esportiu, ha explicat que han decidit posar aquesta frase perquè "el que s’ha cridat aquests mesos per les xarxes social i la ciutat". A més, Sarramia ha recordat la bona imatge de la grada ja que "posar 10.000 persones a l’estadi no ha estat fàcil".Comentaris

envia el comentari