Catalunya Diari

El Lleida Esportiu només obrirà la grada de tribuna contra l'Eibar

El Lleida Esportiu ha decidit obrir pel partit de Copa del Rei previst per aquest dimecres a partir de les 20.30 hores davant l’Eibar, només l’accés de tribuna. D’aquesta manera, tots els socis i aficionats blaus hauran d’accedir a l’estadi per la porta 1. 


L’accés 3 també estarà obert i entraran empreses, mitjans de comunicació, entrenadors i membres de la base. Tots aquells que ja tinguin el carnet de la present temporada, sigui quina sigui la seua localitat, podran entrar al Camp d’Esports gratis. 
 
L’entitat esportiva també ha acordat que el preu de les entrades per presenciar el partit entre el Lleida Esportiu i l’Eibar sigui de 14 euros els adults i de 8 euros les infantils. El club ha decidit mantenir el preu de les entrades de lateral i gols en aquest partit en que només s’obrirà la tribuna. Les entrades es podran adquirir des d’una hora abans del matx a les taquilles de l’estadi.
 

En aquest partit, l'equip estrenarà la seva tercera equipació, la samarreta amb els colors de la senyera de Catalunya. El conjunt lleidatà vol commemorar d’aquesta manera la Diada Nacional de Catalunya que es celebra el dia previ al partit. L'entitat ja ha comunicat a l’Eibar i a la Federació aquest canvi en la indumentària de l’equip i les parts han acceptat la petició lleidatana. D’aquesta manera, l’equip de Toni Seligrat, no lluirà el seu habitual color blau en els partits al Camp d’Esports i lluirà els colors de la bandera catalana.


 


La botiga del club, en marxa

Per altra banda, el club ja té en funcionament la botiga oficial. Concretament, estarà oberta al públic els dijous de 10.30 a 13.30 hores i de 17.00 a 20.00 hores; els divendres de 17.00 a 20.00 hores; i els dissabtes al mató de 10.30 a 13.30 hores. Sempre que el Lleida jugui al Camp d’Esports, la botiga s’obrirà des d’una hora abans de l’inici del matx fins una hora després. 


 


A la botiga oficial del club s’hi poden trobar les 3 equipacions oficials amb les que compta el primer equip, així com també bufandes, xandalls, polos o mitgetes, entre d’altres. Els socis tenen descomptes en tots els productes de l’establiment i, per tant, gaudiran de preus especials. Per poder-se beneficiar d’aquesta oferta, només necessiten mostrar en el moment de fer la compra el carnet d’abonament de la present temporada i del DNI. Comentaris

envia el comentari