Catalunya Diari

El Lleida Esportiu organitza un autocar a Toledo i ofereix packs d'entrades per animar a l'equip al Camp d'Esports

El Lleida Esportiu organitza un autocar a Toledo i ofereix packs d'entrades per animar a l'equip al Camp d'Esports| Lleida Esportiu - Fotografia: Jan Cortés

viatjar a ToledoAplec del Caragol

Els aficionats que vulguin viatjar a Toledo hauran de pagar 25 euros de l'autocar i 5 de l'entrada, ja que el club subvencionarà 10 euros d'aquesta, i a més rebran una bufanda dissenyada expressament per al play off d’ascens a Segona Divisió A. Qui no viatgi en autocar, l’entrada a El Salto del Caballo costarà 15 euros que és el preu que han fixat les dues institucions. Les persones interessades en reservar una plaça a l'autocar o comprar una entrada poden fer-ho a les oficines del club a partir d'aquest dimecres, de 16.00 a 21.00 hores, i fins divendres.

En total, el Lleida Esportiu disposarà de 360 entrades pels socis i aficionats blaus que vulguin assistir al partit d’anada del play off d’ascens contra el CD Toledo que es jugarà el diumenge 18 de maig a les 18:30 hores a El Salto del Caballo.


Els autocars sortiran en dos horaris diferents segons la demanda dels aficionats blaus. Així, doncs, podran sortir des de l’esplanada del Camp d’Esports el dissabte dia 17 de maig a les 00.00 hores i té previst arribar a Toledo sobre les 07.00 hores per qui a més de veure el partit vulgui fer turisme, o bé el mateix diumenge dia del partit a les 08:00 hores que arribarà, aproximadament, a les 15.00 hores. Tots els autocars tornaran cap a Lleida un cop finalitzi el partit entre tots dos conjunts i s’estima l’arribada a la capital del Segrià sobre les 04.00 hores del dilluns.
Packs d'entrades per a la tornada


Per altra banda, per al partit de tornada al Camp d'Esports, les entrades es posaran a la venda el dilluns, dia 19 de maig. Els interessats podran comprar les entrades o els packs a les oficines del club, Cada soci pot comprar una entrada de la seua ubicació al camp així com també un pack de 3 entrades també de la mateixa zona. Els preus de les entrades és de 10 euros tribuna i 7 lateral i gols. I el pack de 3 entrades els preus són de 25 euros tribuna i 18 euros lateral i gols. Els socis-abonats infantils disposaran de dos entrades gratuïtes. Cada soci-abonat que compri una entrada o bé un pack rebrà una samarreta dissenyada exclusivament pel play off d’ascens. Recordem que per adquirir l’entrada o els packs cal mostrar el DNI i el carnet de soci originals.Pel que fa a la resta d’aficionats del Lleida Esportiu poden comprar les entrades també a partir del proper dilluns dia 19 de maig a les taquilles de l’estadi. Els preus de les entrades és de 15 euros tribuna i 10 les localitats de lateral i gols. Aquests també disposen de packs de 3 entrades per 35 euros tribuna i 25 euros lateral i gols i d’un altre pack de 25 entrades per lateral i gols de 150 euros.

Les entrades i els packs es podran comprar el dilluns dia 19 maig de 16.00 a 21.00 hores i de dimarts fins divendres de 10.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. El dissabte al matí les taquilles de l’estadi obriran de 10.00 a 13.00 hores i de les 16.00 fins a l’hora del partit contra el CD Toledo per comprar entrades als preus habituals de 25 euros tribuna i 15 euros lateral i gols. A més, està previst que el divendres a la tarda i dissabte fins a les 13:30 es puguin comprar packs als Camps Elisis de Lleida pels penyistes de l’Aplec del Caragol.


Comentaris

envia el comentari