Catalunya Diari

El Lleida Esportiu organitza un autocar pel partit davant el Zaragoza B

El Lleida Esportiu organitza un autocar pel partit davant el Zaragoza B| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 El club assumirà el cost de l’autocar i, per tant, tots els socis i aficionats que vulguin viatjar amb l’autocar que organitza l’entitat lleidatana, només hauran de fer front a l’entrada del partit que tindrà un preu de 15 euros. Preu que han acordat els dos conjunts. A més, els infants fins a 10 anys tindran el viatge i l’entrada gratis. A l’hora de fer el pagament, però, caldrà portar el DNI del nen o nena o el llibre de família. Per reservar lloc a l’autocar i l’entrada a l’estadi, cal passar per les oficines del club des d’aquest dimarts i fins al proper divendres de 16.00 a 21.00 hores i pagar el preu de l’entrada.
 
Està previst que l’autocar surti des de l’esplanada del Camp d’Esports a les 8.30 hores del matí, igual que el primer equip del Lleida Esportiu. Els dos autocars sortiran a la mateixa hora i des del mateix lloc per fer tots junts pinya.
 
Els responsables del Lleida Esportiu s’estan plantejant repetir l’experiència si s’aconsegueix una resposta positiva dels aficionats del conjunt blau.


Comentaris

envia el comentari