El Lleida Esportiu organitza un autocar per anar a Villarreal

El Lleida Esportiu organitza un autocar per anar a Villarreal| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Des d’aquest dilluns a partir de les 17.00 hores tots els interessats en acompanyar al Lleida Esportiu per anar a Villarreal poden reservar plaça per l’autocar que està organitzant el club a les oficines del conjunt lleidatà. El termini per reservar plaça acaba el dijous dia 6 de febrer a les 21.00 hores. L’horari de les oficines del club blau és de 16.00 a 21.00 hores. En el moment de fer la reserva cal portar el DNI original i pagar els 18 euros que costa el desplaçament. L’entrada a l’estadi no està inclosa en el preu del viatge. 
 
Per a fer aquest viatge a Villarreal cal un mínim de 50 persones inscrites. Si no s’arriba a aquesta xifra el dijous dia 6 a les 21.00 hores, que és quan finalitza el període d’inscripció, el club no farà l’autocar. 
 
Està previst que l’autocar que acompanyi al conjunt lleidatà surti de l’esplanada del Camp d’Esports el mateix diumenge dia 9 de febrer a les 07:30 hores i torni cap a la capital del Segrià després del partit entre el Villarreal B i el Lleida Esportiu. Comentaris

envia el comentari