Catalunya Diari

El Lleida Esportiu perd a casa contra el Cornellà

El Lleida Esportiu perd a casa contra el Cornellà| Lleida Esportiu - Fotografia: Santi Iglesias

 

El Lleida Esportiu ha perdut aquest diumenge a la tarda a casa enfront la UE Cornellà per 0 gols a 2, en un partit que s’ha decantat a favor d’un conjunt visitant efectiu i solvent, davant un equip blau que, tot i tenir el control fins entrada la segona meitat i generar arribades, no ha pogut resoldre les ocasions que ha generat. 

Després d’una primera meitat de continuïtat amb pilota i de crear perill, fins i tot amb una diana anul·lada, una indecisió local en defensa i una acció d’estratègia han decidit el xoc per als verds a la represa.
 
El bloc del Segrià ha portat el pes futbolístic al llarg d’un període inicial en què, d’entrada, el porter s’ha empleat per desviar un xut creuat de Casares. Uns minuts més tard, l’assistent, que ja havia invalidat prèviament una internada de Cristian Alfonso tallada per Marcos, ha assenyalat fora de joc en un gol de Guillem Martí, que ha recollit entre els centrals una passada filtrada, mentre que a l’altre cantó Álvaro Campos ha detingut un mà a mà davant Abraham.
 
En tornar dels vestidors, i malgrat que els de la Terra Ferma l’empenta, un mal refús ha estat aprofitat a l’àrea per Enric per avançar els cornellanencs, acció replicada per un tret de Casares aturat pel porter. Tot seguit, en un servei de cantonada, David s’ha anticipat i ha ampliat les distàncies per als del Baix Llobregat de cap, enfront un quadre lleidatà que ha disposat al tram final d’una rematada a la petita desviada de Fran Moreno, i a qui han acabat penalitzant les concessions al darrere i la falta de determinació al davant.


Comentaris

envia el comentari