Catalunya Diari

El Lleida Esportiu-Prat de Copa, a Mollerussa dimecres a les 20.30 hores

El Lleida Esportiu-Prat de Copa, a Mollerussa dimecres a les 20.30 hores| Text i fotos: Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu jugarà al Camp Municipal d’Esports de Mollerussa el xoc de la primera ronda de la Copa del Rei, davant l’AE Prat, el proper dimecres, dia 31 d’agost, a les 20.30 hores, després que el club blau hagi arribat a un acord amb el CFJ Mollerussa perquè l’eliminatòria, a partit únic, es disputi a les seves instal·lacions, per les obres programades a l’estadi lleidatà.

Els socis del Lleida Esportiu de la present temporada, la 2016/17, gaudiran d’entrada gratuïta al partit, mostrat el seu carnet a l’accés. Per la seva banda, l’entrada per al públic en general valdrà 10 euros, i els nens de fins a deu anys tindran l’accés lliure. Tota la recaptació de la taquilla serà per al CFJ Mollerussa.

Al seu torn, el Lleida Esportiu vol expressar el seu agraïment al CFJ Mollerussa, per la predisposició i la col·laboració mostrades a l’hora de facilitar el seu camp per la celebració del partit, en un encontre on el club lleidatà reforçarà la seva aposta per fer territori a nivell tant social com esportiu.


Comentaris

envia el comentari