Catalunya Diari

El Lleida Esportiu presenta oficialment al defensa Aitor Aldalur

El Lleida Esportiu presenta oficialment al defensa Aitor Aldalur| Text i fotografies: Lleida EsportiuEl defensa ha assegurat que per a ell "és un pas molt important venir a Lleida, és un salt important que he donat". A més, ha afegit que "aquesta és la meva primera experiència fora de casa i aquí m’han acollit molt bé i m’estic adaptant a la ciutat". Aldalur ha admès, també, que en el seu pas pel conjunt lleidatà "el meu objectiu és millorar".

Després d’un mes d’entrenaments, Aldalur ha explicat que "el nivell és molt alt i la gent està molt posada en els entrenaments i els partits". El nou jugador blau ha afegit que "veig un bon equip. També conec el paper important de l’afició que dona molt suport. Entre l’equip i el suport de l’afició segur que serà un any bonic".

Aldalur també ha fet referència al seu nou club. El defensa ha manifestat que "és un club històric que ha jugat a Segona Divisió A i fins i tot a Primera Divisió. A més, té una ciutat important darrera que li dóna suport, i les instal·lacions de l’estadi i la gent que hi ha al voltant són genials".

El nou jugador del Lleida Esportiu ha explicat que "la pretemporada és per agafar ritme, que és el verdaderament important. Tot i les últimes derrotes l’equip ha demostrat que s’exigeix i que lluita en tots els partits".


Comentaris

envia el comentari