Catalunya Diari

El Lleida Esportiu prohibeix l'entrada a 23 abonats i 34 no abonats

El Lleida Esportiu prohibeix l'entrada a 23 abonats i 34 no abonats| Lleida Esportiu - Fotografia: Jan Cortés (Arxiu)

 

El Lleida Esportiu, després de les reunions dutes a terme amb els cossos d’ordre públic i els membres de la seguretat privada del club, i d’estudiar els informes interns d’incidències, ha decidit restringir l'accés a l'estadi a 23 abonats i 34 no abonats, seguint allò previst al reglament disciplinari.

Aquesta és una de les decisions que ha pres el club i que afecta a l'encontre d'aquest diumenge enfront el CD Atlètic Balears i els posteriors partits al Camp d'Esports.
 
Així mateix, el club blau també ha informat que demanarà el DNI en adquirir l'entrada a les taquilles i que els cossos de seguretat podran demanar el DNI als abonats i aficionats a les portes d'accés a l'estadi.
 
 
Finalment, el Lleida Esportiu ha expressat el seu convenciment de "seguir treballant per disposar d’una graderia sense cabuda per a actes violents i intolerants, dins o fora de les instal·lacions del club", i ratifica la seva voluntat d’"eradicar els comportaments individuals de persones que no representen el modèlic sentiment blau de la nostra afició".
 
A molts dels aficionats però no els ha semblat bé aquesta decisió i ja han expressat el seu malestar a les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari