El Lleida Esportiu renova Imanol Idiakez per dos temporades

El Lleida Esportiu renova Imanol Idiakez per dos temporades| Lleida Esportiu - Fotografia: Miki de Santiago (Arxiu)

El president del Lleida Esportiu ha anunciat aquest divendres la continuïtat d’Imanol Idiakez com a entrenador del primer equip la propera temporada, i la renovació del seu contracte per un any més, fins el curs 2016/2017.

El màxim dirigent de l’entitat blava ha qualificat la decisió de “pas important”, assegurant que “reforça el projecte”, a més de donar “l’estabilitat” amb què vol treballar el club “a llarga distància”. Així mateix, Esteve ha explicat que en els darrers quinze dies s’ha dut a terme una anàlisi de la trajectòria que ha tingut el conjunt, de la qual se n’han extret valoracions positives, com “arribar a l’última jornada amb totes les opcions de classificació per al play-off”, però també altres conclusions, com que “ha costat tancar els partits”, “no s’ha estat mentalment forts”, o “ha faltat lideratge al camp”. “No s’ha aconseguit l’objectiu, i tots ens sentim responsables. Però no es pot parlar de fracàs, perquè ho hem intentat tot. O es guanya, o s’aprèn”, ha asseverat.

Al seu torn, el president del club lleidatà ha manifestat que l’entitat està treballant en la confecció de la plantilla de la temporada vinent, i amb l’ànim de “trobar solucions”, s’estudiarà “la incorporació dels elements necessaris per fer un grup fort”. En aquest sentit, ha indicat que el Lleida Esportiu vol gent “compromesa i implicada al cent per cent”, i alhora, ha comunicat que la setmana vinent, el director esportiu del club, Jordi Esteve, i el tècnic de l’equip, Imanol Idiakez, oferiran una roda de premsa conjunta.

Per últim, Esteve, després de l’anunci, ha manifestat que el club, dintre de les seves possibilitats, continuarà sent “el màxim ambiciós possible”, i treballarà per cada suport que pugui rebre de nou. “Com més socis, més seguidors, més patrocinadors i més institucions tinguem al costat, més metes importants podrem assolir. Treballarem per cadascun d’ells, i per seguir creixent. Els grans reptes els farem entre tots”, ha conclòs el president.Comentaris

envia el comentari