Catalunya Diari

El Lleida Esportiu renova Ismael Mariani com a tècnic del filial

El director esportiu del club lleidatà, Jordi Esteve, ha subratllat «la bona feina» del tècnic en els quatre darrers mesos com el motiu principal de l’ampliació del vincle contractual

Imatge d'Ismael Mariani | LleidaDiari.cat

El Lleida Esportiu ha arribat a un acord de renovació amb Ismael Mariani perquè sigui l’entrenador del Lleida B la pròxima temporada. Amb la signatura, el tècnic, de 44 anys i natural de Lleida, continuarà dirigint l’equip el curs 2017/18, després de la seva arribada a la banqueta al gener, i d’haver enllaçat, al capdavant del filial, la major ratxa de victòries del conjunt a Primera Catalana, on ocupa el sisè lloc a la taula a manca d’una jornada per al final de lliga.

El director esportiu del club lleidatà, Jordi Esteve, ha subratllat «la bona feina» del tècnic en els quatre darrers mesos com el motiu principal de l’ampliació del vincle contractual. «És la persona adequada per formar els futurs jugadors del primer equip», ha exposat, afegint que la seva experiència com a exjugador format al planter, i el seu bagatge com entrenador, esdevenen «trets diferenciadors que li permeten transmetre els valors del club», a més de «guiar els futbolistes de la plantilla per arribar a ser professionals».

Al seu torn, Mariani ha volgut agrair «la confiança» dipositada en ell per l’entitat, per fer possible la seva continuïtat. «Per mi és important saber que es valora la meva tasca, i estic molt content de poder seguir formant part d’aquest projecte esportiu ambiciós», ha indicat el preparador, mostrant les seves «ganes d’ajudar al màxim els nois de la casa perquè facin el darrer pas cap al primer equip», i de retornar «amb treball», al club on va créixer «com a jugador i entrenador», tot allò que ha après al llarg de la seva carrera.


Comentaris

envia el comentari