Catalunya Diari

El Lleida Esportiu s'enfronta avui a les 17.00 hores a l'Amorebieta

El Lleida Esportiu s'enfronta avui a les 17.00 hores a l'Amorebieta| Text i fotografies: Lleida EsportiuToni Seligrat ha avisat als seus jugadors que cal "estar molt alerta. Hem de ser molt intensos i hem de jugar amb els cinc sentits posats. La mitjana d’edat dels jugadors de l’Amorebieta és de 25-26 anys i tots tenen experiència en el grup dos, i nosaltres encara no. Però l’agafarem i competirem cada cop millor".

Els jugadors, que van viatjar cap a Eibar aquest divendres, on han fet nit, volen refer-se de l’última ensopegada i tornar al camí de la victòria en Lliga. "L’equip està anímicament bé", assegura l’entrenador blau. A més, Seligrat assegura que "no ens podem posar nerviosos en la situació que ens trobem sent segons i amb 7 punts de 9. Volem ser competitius i treure un bon resultat d’Amorebieta".

Per a aquest partit, Toni Seligrat té a tota la plantilla disponible després que Asier Eizaguirre s’hagi recuperat d’un petits problemes musculars.

"Fotut" per la derrota de la Copa
Seligrat afirma que "estem fotuts per la derrota de la Copa però a nivell anímic no ens ha afectat ja que hem pogut treure conclusions positives. A més, van jugar jugadors que fins ara havien tingut pocs minuts i que tenien una mitjana de 22 anys". És per això que el valencià demana calma a l’afició i a l’entorn ja que "no hi ha cap motiu de nerviosisme. A la tercera jornada som segons amb 7 punts. La derrota a la Copa és una llàstima". Davant dels biscains, l’entrenador ha esmentat que en l’onze del conjunt blau “no hi hauran més de dos futbolistes que van jugar davant l’Eibar el passat dimecres”.


Comentaris

envia el comentari