Catalunya Diari

El Lleida Esportiu suma la tercera victòria de la temporada contra el Llevant (3-0)

El Lleida Esportiu suma la tercera victòria de la temporada contra el Llevant (3-0)| Redacció - Fotografia: Lleida Esportiu / Ajuntament de Lleida

 L’autor del primer gol ha estat qui ha fet una gran passada a Osado perquè marqués el segon. I altre cop Mata ha estat el protagonista fent pujar el tercer gol. Amb aquesta victòria, els homes de Toni Seligrat sumen 9 punts a la lliga i se situen en segona posició, per darrere de l’Atlètic Balears i empatat a punts amb l’Olímpic.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del regidor d’Esports, Txema Alonso, ha celebrat amb el president del club, Albert Esteve, i amb l’afició lleidatana aquesta victòria al Camp d’Esports. Ros ha recordat que el club està treballant perquè en les pròximes setmanes es faci realitat la proposta que la sala de premsa del Camp d’Esports porti el nom de Carmelo Moncayo, periodista referent en l’esport lleidatà que va traspassar el passat mes de juny: "Aquest record forma part del sentiment de tots els qui estimem l’esport i el futbol a Lleida". Durant el descans del partit, l’alcalde ha acompanyat el president del club en el lliurament d’un obsequi a un soci del Lleida Esportiu, Pablo Ibáñez, qui ha mostrat la seva afició i fidelitat a l’equip blau tot i la seva malaltia.
 
El Lleida Esportiu jugarà la cinquena jornada de lliga el cap de setmana que ve al camp de l’Elx.


Comentaris

envia el comentari