Catalunya Diari

El Lleida Esportiu suma un empat al camp del Mallorca B

El Lleida Esportiu suma un empat al camp del Mallorca B| Lleida Esportiu - Fotografia: Guillem Bosch i Rocío Cózar

 

El Lleida Esportiu ha sumat un empat aquest dimecres al vespre al camp del RCD Mallorca B (0-0), en un encontre on el conjunt de la Terra Ferma, amb caràcter competitiu, s’ha mostrat seriós i intens enfront un filial mallorquinista amb qualitat i múscul. Els homes dirigits per Gustavo Siviero no han concedit en defensa, i han tingut el control d’un xoc amb poques anades i tornades, on malgrat trobar poques connexions al davant, ha exhibit sobrietat en totes les línies.

El bloc del Segrià ha realitzat un notable treball col·lectiu des de l’inici de la confrontació, aplicant-se en la combinació i dominant la pilota. Pel que fa a les arribades, Álvaro Campos ha intervingut per partida doble en un xut lateral de James, seguit d’un tret exterior d’Ángel Sánchez, mentre que per part dels blaus Guillem Martí ha disposat de la millor oportunitat del xoc, amb una rematada amb la bota a la petita que ha marxat per sobre del travesser, després d’una centrada.
 
En tornar dels vestidors i al llarg de la segona meitat, amb ordre al darrere i equilibri tant en l’equip com en el joc, els lleidatans han mantingut la imatge de seguretat i fortalesa, contra un adversari que ha arribat a l’àrea en comptades oportunitats. La més destacada, una canonada llunyana de Cedric que ha refusat amb els punys el porter visitant, en un partit que ha acabat amb repartiment de punts i on els de Ponent han encadenat la segona jornada consecutiva sense encaixar.


Comentaris

envia el comentari