Catalunya Diari

El Lleida Esportiu suma un punt al camp de l’Atlético Levante

El Lleida Esportiu suma un punt al camp de l’Atlético Levante| Text i fotografia: Lleida Esportiu

 

El Lleida Esportiu ha tret un empat aquest dissabte a la tarda del camp de l’Atlético Levante UD (0-0), en un partit de molta lluita entre els dos equips i de poques oportunitats. El conjunt de la Terra Ferma s’ha fet fort a partir de la defensa enfront un rival consistent, en un encontre igualat i travat amb protagonisme per al joc directe, on els homes dirigits per Gustavo Siviero han mostrat solidesa i seriositat en el treball sense pilota, al llarg d’uns intensos i competits noranta minuts.

Amb el vent en contra, l’equip blau ha recorregut a la practicitat en un xoc amb anades i tornades des del començament, i amb pes per a les segones accions, contra un adversari insistent en la pressió. En el capítol d’arribades, Álvaro Campos, amb una gran intervenció, ha tret la mà per salvar una canonada de Pepelu, i uns minuts després, ha aturat un xut de Ribelles a l’àrea. Al seu torn, abans del descans, Andreu ha enviat una rematada de cap alta en un córner.
 
En tornar dels vestidors, el bloc del Segrià ha continuat desplegant un notable treball col·lectiu, i ha disposat d’un perillós tir llunyà d’Andriu, amb el porter avançat, que Sotres ha aconseguit rebutjar. Així mateix, Òscar Rubio i Casares han estat a punt d’arribar amb la punta de la bota a dues centrades de Quintillà directes a la petita, mentre que novament Álvaro Campos ha respòs a una esfèrica pentinada per Fran Manzanares en un servei de cantonada, en un compromís on els lleidatans han sumat la tercera jornada consecutiva puntuant.


Comentaris

envia el comentari