El Lleida Esportiu té 450 entrades per anar a Cornellà

El Lleida Esportiu té 450 entrades per anar a Cornellà | Text i fotografies: Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha presentat aquest dimarts algunes novetats més de la campanya ‘Fem-la grossa a Cornellà’, que permetrà als socis blaus viatjar en bus i disposar de l’entrada per al xoc a un preu de 20 euros, mentre que per als no socis el cost serà de 25 euros. En aquest sentit, ha especificat que el club lleidatà subvencionarà part de l’entrada, en el cas dels socis 5 euros, i dels no socis 4 euros.

El club blau disposa de 450 entrades per als seus aficionats, els quals s’ubicaran en un perímetre acotat, a general, de peu, ja que la zona no compta amb seients. A més, l’entrada a l’estadi per als seguidors del conjunt del Segrià serà pel carrer Sorral del Riu, i aquests tindran habilitada una 'fan zone' amb serveis exclusius de bar i lavabos. El president del club, Albert Esteve, ha explicat que no hi haurà entrades a taquilla, i que els menors de dotze anys gaudiran d’entrada gratuïta.

D’altra banda, també ha remarcat la importància d’anar en els autocars que organitza el club, per tal de facilitar el dispositiu i garantir l’arribada a l’hora. Fins al moment, s’han emplenat tres autobusos, i ja s’estan omplint places del quart. Per dur a terme la reserva tant del bus com de l’entrada del partit, cal passar per les oficines del club fins divendres, de les 16.00 a les 20.00 hores.

El president, a la vegada, ha subratllat que “el club treballa per donar servei a tothom”, i ha desitjat repetir “la imatge cívica” que sempre ofereix el públic lleidatà en els desplaçaments. Alhora, també ha realitzat una crida per convertir l’encontre, al marge del que es juguen tots dos equips, “en una festa del futbol”.Comentaris

envia el comentari