Catalunya Diari

El Lleida Esportiu torna a les escoles lleidatanes

El Lleida Esportiu torna a les escoles lleidatanes| Text i fotografies: Lleida Esportiu

Reforçar la línia educativa i els valors de l’esport a les escoles. Aquest és l’objectiu de la tercera edició de la iniciativa del Lleida Esportiu 'El Lleida a les Escoles' i que s’ha presentat aquest dijous. El responsable de l’àrea Lleida Esports Events, Ramon Folguera, ha destacat que “les escoles estan molt receptives amb aquesta iniciativa, tant a la ciutat com a la província”.

El directiu blau ha comentat que aquesta activitat consta de tres accions: "Primer visitem l’escola amb una representació del club amb tècnics i jugadors explicant els valors de l’esport com l’esforç i la companyonia. A més, durant la setmana en què hi anem el col·legi treballa aquests valors anteriorment i el club reforça aquest missatge. En segon lloc, convidem al nen i a un adult a venir a un partit del nostre equip al Camp d’Esports. Per últim, també els oferim la possibilitat de fer un tour per l’estadi per a què coneguin les nostres instal.lacions, la història del Lleida i el què significa per a la ciutat”.

Per al present curs “són sis les escoles que ja tenen programada aquesta iniciativa que s’adreça a nens i nenes de 0 a 10 anys”, ha destacat Folguera. El representant lleidatà també ha destacat que “els nens poden aprofitar per fer-se socis infantils. Per 30 euros tindran accés al camp i cal recordar que fins al pròxim 30 d’octubre és gratuït”.

Els jugadors del primer equip que han assistit a l’acte han destacat la importància d’aquesta acció del club. El capità, Pau Bosch, ha comentat la seva experiència en passades edicions i ha remarcat que “els expliquem el què representa jugar al primer equip del Lleida, el que ens ha costat d’esforç i sacrifici per una samarreta”. Per la seva banda, Salva Chamorro, un dels jugadors nouvinguts aquesta temporada ha assegurat que “aquesta és una iniciativa important per a què els nens s’atansin més al club i per fer créixer a l’entitat”.

Per últim, Folguera ha dit que “aquesta és una acció que agrada molt als nens i a les escoles. Els nens tenen moltes ganes de veure als jugadors. Totes les visites que hem fet i les accions que hem realitzat fins al moment ens deixen clar que això ens ajuda a sumar al llarg de cada temporada”.

El curs passat el Lleida Esportiu va visitar uns 1.500 escolars en les més de 10 visites que va fer entre escoles i centres de formació de la capital del Segrià i la província.


Comentaris

envia el comentari