Catalunya Diari

El Lleida Llista ja té porter per la propera temporada: Lluís Tomás

El Lleida Llista ja té porter per la propera temporada: Lluís Tomás| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida

 Debutant aquest any com a porter titular a la màxima categoria de l'hoquei estatal, Tomás ha demostrat amb l'excel·lent temporada realitzada, que la confiança atorgada per l'entrenador per defensar la porteria llistada, ha estat encertada. Setè porter menys golejat de la categoria, ha demostrat amb escreix la seva professionalitat, i ha esvaït els dubtes dels qui pensaven que no estava prou preparat per ocupar aquest lloc de tanta responsabilitat. 
 
El club blau volia tancar el abans possible la renovació del seu porter, perquè apart de ser un dels llocs més difícils de cobrir amb garanties, i més encara amb l'aposta del club de gent de Lleida, serà clau en la possible incorporació a l'equip del seu germà Andreu, amb qui les negociacions han quedat aturades 15 dies perquè aquest jugador es troba a Anglaterra impartint un campus d'hoquei i anglès per nens catalans, juntament amb el que havia estat porter del Llista Ramón Gascon.
 
Per la seva banda, el club està treballant contra rellotge per poder presentar una campanya d'abonats 2013-14 molt atractiva econòmicament i amb Europa a la vista esportivament parlant, i que esperen poder presentar-la a final d'aquesta setmana.


Comentaris

envia el comentari