El llibre 'Blau al Firmament' es presenta en societat

El llibre 'Blau al Firmament' es presenta en societat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

L'Editorial Fonoll ha publicat el llibre 'Blau al Firmament', un recull de 30 vivències sobre el Lleida, explicades pels seus propis protagonistes: jugadors, entrenadors, periodistes i personalitats de la societat civil, entre d'altres, que han format part, d'una forma o altra, de la història del club blau.

Hi han deixat les seves experiències personatges com Mané, T. Alonso Gausí, incloent les totes èpoques del club. El llibre vol compartir espai amb altres publicacions referència relacionades amb el Lleida, com 'Història del Futbol a Lleida' de Carmelo Moncayo (1996) o 'Som del Lleida', editat pel diari Segre (2000).
 
La presentació del llibre s'ha dut a terme aquest dijous, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha participat en aquesta publicació; l’exentrenador de la UE Lleida, José Manuel Esnal 'Mané'; l’expresident Antoni Gausí o els exjugadors Txema Alonso, qui ha estat regidor la Paeria; o Emili Vicente, qui també ha estat entrenador del conjunt blau.
 
'Blau al Firmament' està impulsat per l’Associació Amics del Lleida, amb el seu president Andreu Ratés, i l’Editorial Fonoll, representada per Jaume Graus. Tots ells s'han mostrat satisfets amb la gran assistència de públic durant la presentació, esperant que el llibre també tingui la mateixa acollida.Comentaris

envia el comentari