El Llista fa els deures en el seu camí per disputar la Copa del Rei

El Llista fa els deures en el seu camí per disputar la Copa del Rei| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

 

L’ICG Sowftware Lleida ha fet els deures aquest diumenge al Pavelló Onze de Setembre i ha aconseguit derrotar a l’Igualada per 3 gols a 2, l'únic resultat que li servia en les seves aspiracions de disputar la Copa del Rei, a falta d’una jornada per decidir-se quins equips es classificaran per aquesta competició.

Ha estat un partit emocionat i vibrant per a tots els aficionats que omplien gran part del recinte municipal, que al final s’ha decantat a favor dels lleidatans mercès als gols de Marc Cuevas, Manu Necci i Esteve Pujals.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, així com els regidors Montse Parra, Antoni Postius i Paco Cerdà, han presenciat la part final de l’encontre i quan ha clos el partit han baixat als vestidors per felicitar els jugadors, tècnics i directius per trajectòria de l’equip.
 
La propera prova de foc per als lleidatans serà al Palau Blaugrana, contra el FC Barcelona Lassa, el dissabte dia 23, a les 20.00 hores. En cas de no obtenir un resultat positiu en aquest complicat desplaçament, l’ICG haurà d’esperar la resta de resultats per saber si accedeix a una plaça per disputar la Copa del Rei.Comentaris

envia el comentari