Catalunya Diari

El Llista fa els deures en el seu camí per disputar la Copa del Rei

El Llista fa els deures en el seu camí per disputar la Copa del Rei| Redacció - Fotografia: ICG Software Lleida (Arxiu)

 

L’ICG Sowftware Lleida ha fet els deures aquest diumenge al Pavelló Onze de Setembre i ha aconseguit derrotar a l’Igualada per 3 gols a 2, l'únic resultat que li servia en les seves aspiracions de disputar la Copa del Rei, a falta d’una jornada per decidir-se quins equips es classificaran per aquesta competició.

Ha estat un partit emocionat i vibrant per a tots els aficionats que omplien gran part del recinte municipal, que al final s’ha decantat a favor dels lleidatans mercès als gols de Marc Cuevas, Manu Necci i Esteve Pujals.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, així com els regidors Montse Parra, Antoni Postius i Paco Cerdà, han presenciat la part final de l’encontre i quan ha clos el partit han baixat als vestidors per felicitar els jugadors, tècnics i directius per trajectòria de l’equip.
 
La propera prova de foc per als lleidatans serà al Palau Blaugrana, contra el FC Barcelona Lassa, el dissabte dia 23, a les 20.00 hores. En cas de no obtenir un resultat positiu en aquest complicat desplaçament, l’ICG haurà d’esperar la resta de resultats per saber si accedeix a una plaça per disputar la Copa del Rei.


Comentaris

envia el comentari