Catalunya Diari

El Màster Nacional de tennis tindrà una participació d’autèntic luxe

El Mà ster Nacional de tennis tindrà una participació d’autèntic luxe| Redacció - Fotografia:

Màster Nacional MAPFRE-Campionat d’Espanya Absolut de tennis

Al quadre masculí hi seran presents com a referents la majoria dels components d’una generació de tennistes que ha fet història en aquest esport com a components de 'L’Armada' i que garanteixen un espectacle de primer nivell pocs dies abans d’iniciar el camí cap a l’Open d’Austràlia. Aquests tennistes són Nico Almagro (número 13 del món), Tommy Robredo (18), que torna a jugar a Lleida després d’una lesió, Feliciano López (28) i Fernando Verdasco (30). Juntament amb ells, completaran un quadre de luxe tennistes de primeríssim nivell com Marcel Granollers (38è del món), Pablo Andújar (48è), Albert Montañés (63è) i el classificat de la primera fase del Campionat d’Espanya absolut que es jugarà a Sant Joan d’Espí aquella mateixa setmana.

La competició femenina tindrà com a referent Carla Suárez, número 17 de la WTA i una de les jugadores de major impacte aquest 2013. La canària parteix com a favorita davant tennistes de la talla de Maria Teresa Torró (64), Lourdes Domínguez (69), Sílvia Soler (82), Anabel Medina (100), Lara Arruabarrena (102), Estrella Cabeza (115) i la vencedora de la primera fase.

Reserva d’abonaments als clubs a preus especials
Cal recordar que segueix en marxa la fase de reserva d’abonaments a preus especials que finalitzarà el 9 de desembre, dia a partir del qual està previst que la RFET posi a la venda la resta d'abonaments i també les entrades d’un sol dia de competició, corresponents a dijous dia 19 (amb quatre quarts de final), divendres dia 20 (els altres quatre quarts de final), dissabte dia 21 (les quatre semifinals) i el diumenge dia 22 (les dues finals).

La comanda dels abonaments s’ha de fer aquests dies a través dels clubs de tennis lleidatans. Hi ha dos tipus de seients a la venda (fons i laterals). Els preus especials d’abonament per als quatre dies, en aquesta primera fase, seran de 20 euros els laterals i 30 euros el fons per als nois i noies d'entre 4 i 14 anys; i de 30 euros laterals i 40 fons per a la resta (adults a partir de 15 anys). Els abonaments no seran nominals i, per tant, els podran fer servir persones diferents en dies diferents. El gruix de partits es jugaran en horari de tarda-nit.


Comentaris

envia el comentari