El millor automodelisme català se cita a Lleida

El millor automodelisme català se cita a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 Els tres primers classificats en turismes han estat Carles Echarri, Germà Portet i Àlex Bravo –del club lleidatà-. Pel que fa a la fórmula 1, han format el podi José María González, Toni Gil i Carlos Fàbregas júnior.
 
El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit al lliurament de premis amb el president de la comissió d’esports de l’AV Pardinyes, Joan Torné. El regidor ha felicitat els participants i els ha desitjat sort en el campionat que es desenvolupa durant l’any. El president del Club Automodelisme Ràdio Control de Lleida, Llorenç González, ha destacat que el circuit de Pardinyes es coneix com el de 'Montecarlo', ja que és petit i ratoner, molt tècnic.
 
Les carreres s’han fet al matí, primer amb les mànegues classificatòries, per establir la graella de sortida i després amb les finals, que són les proves puntuables. Aquesta és la segona que puntua al campionat de les set proves que es faran durant l’any. La següent tindrà lloc a Rubí. Lleida n’acollirà una altra al juliol.Comentaris

envia el comentari